বটা চৰাই মাংস

বটা চৰাই মাংস 


আজিকালি মাংসৰ দোকান বিলাকত অতি সহজ

লভ্য আৰু ব্যৱসায় ভিত্তিক পালন কৰা দেখা গৈছে

বটা চৰাই । ইয়াৰ কণী আৰু মাংস দুইটাই অতি

স্বাস্থসন্মত বাবে যথেষ্ট আদৰো বাঢ়িছে । 

খাবলৈ পাৰ মাংসৰ জুতিৰ লগত মিলে । 

ৰেচিপি : 


 বটা চৰাই মাংস দুটাৰ 

পিয়াজ ডাঙৰ চাৰিটা মিহিকৈ কাতিলোৱা

আদা ,নহৰু পেষ্ট 1 1/2 চামুচ

আলু ডাঙৰ এটা 6 দুখৰ কৈ কটা 

জিৰা,জালুক,ধনীয়া,শুকান জলকীয়া মিলাই

বতিলোৱা মচলা 3 চামুচ 

গৰম মচলা 1/2 চামুচ

4 চামুচ ৰিফাইন তেল

জোখত নিমখ,হালধি 


কেৰাহীত তেল গৰম কৰি পিয়াজ আৰু আদা 

নহৰু পেষ্ট ভাজি মচলা দিব ।অলপ লৰাই

মাংস , আলু,নিমখ,হালধি দি অলপ ভাজিব

আৰু কম জুইত ঢাকি ৰাখিব । মাংস সিজোতে

বেছি দেৰি নালাগে । অলপ পানী দি লৰাই 

নিজৰ জোখত গ্ৰেভী ৰাখি গৰম মচলা দি নমাই

পৰিবেশন কৰিব ।

বটা চৰাই মাংস 

👩‍🍳 Moonmi Sikha Puzari

Comments