#তেল _মছলা_বিহীন_খাদ্য #

#তেল _মছলা_বিহীন_খাদ্য #

চিকেন আফগানী 


তিনিটা মান পিয়াজ , 

কেইফুটামন নহৰু ,

 এচকল আদা , 

কেচাজলকীয়া , 

লং , 

কাজুবাদাম কেইটামান 

আৰু ধনীয়া পাত

গোটেই কেইটা একেলগে বটি পেষ্ট বনাব লাগে । ধুই লোৱা চিকেনৰ ওপৰত পেষ্টখিনিৰ লগতে দৈ , নেমুৰস , কচুৰীমেঠি , নিমখ আৰু গৰম মছলা দি ভালদৰে সানি এক ঘণ্টামান থৈ দিব লাগে । কেৰাহীত তিনি চামোছ ঘিউ গৰম কৰি মেৰিনেট কৰা চিকেনখিনি দি ভালদৰে লৰাই অকণমান পানী দি ১৫ মিনিট ঢাকোন মাৰি সিজিবলৈ দিব লাগে । পিছত ফ্ৰেচ ক্ৰীম দি লৰাই তিনিমিনিটমান ঢাকোন মাৰি নমাই থ'ব লাগে । 

জ্বলাই লোৱা কয়লা এদোখৰ বাতি এটাত মাংসখিনিৰ ভিতৰত দি কয়লাডোখৰৰ ওপৰত লং আৰু ঘিউ দি ৫ মিনিট ঢাকোন মাৰি ৰাখিলে খাব পৰা হৈ যায় ।

👩‍🍳 Juri Saikia

তেল _মছলা_বিহীন_খাদ্য 

Comments